Drømmelegatet

Fodboldpigerne fra Vejle Boldklub modtog i 2023 et Drømmelegat

Igen i år har Gjensidige Drømmelegat fornøjelsen at være med som Guldpartner på Danmarks største og festligste fodboldstævne kun for piger.

Det betyder blandt andet at du og dit fodboldhold kan gå på scenen live foran Drømmelegatets jury og ansøge om præcis det, som skal til for at gøre jeres fodbolddrøm til virkelighed.

Når tilmeldingen er lukket, og turneringsplanerne er færdige, vil der blive udsendt et link, hvor I kan tilmelde jer eventet. Vi regner med at det bliver i løbet af april måned.

Gjensidige Drømmelegat arbejder for at skabe lige muligheder for piger og drenge i fodbold samt styrke de fysiske fællesskaber for unge piger. Siden legatet blev stiftet i 2020 har vi uddelt tæt på 100 legater til fodboldpiger i hele landet.

Du kan følge Drømmelegatet på FacebookInstagram og TikTok.

Vigtigt: I forbindelse med Madsby Pige Cup 2024 vil der være fotograf og filmhold til stede fra Agenda Group, som er kreativt bureau for Gjensidige Drømmelegat. De vil optage indhold fra stævnet, som efterfølgende kan benyttes på Gjensidige Drømmelegats og Gjensidiges sociale platforme, hjemmesider og andre eksterne kanaler. Såfremt der er nogen, som ikke ønsker at være en del at disse optagelser, skal dette oplyses på forhånd, så der kan tages hensyn til dette.