Drømmelegatet

Madsby Pige har indgået et guldpartnerskab med Gjensidige Drømmelegat, og det betyder, at din klub eller hold i år kan ansøge et om Gjensidige Drømmelegat til stævnet.

Ansøgningen foregår ved, at holdet præsenterer deres fodbolddrøm for Drømmelegatets jury i bedste ’Løvens Hule’-stil. Det foregår på Madsbys store scene lørdag den 3. juni i tidsrummet 10.30 til 15.00.

For at deltage i dette event skal du tilmelde dit hold via dette link:

https://www.trippus.net/Madsbypigecup23

Hvert hold har maksimum to minutter til at præsentere deres drøm for juryen. Når alle hold har præsenteret, vil juryen beslutte. hvem der skal have Drømmelegater med hjem. Overrækkelsen vil finde sted fra scenen senere lørdag eftermiddag.

Vigtigt: I forbindelse med Madsby Pige Cup 2023 vil der være fotograf og filmhold til stede fra Agenda Group, som er kreativt bureau for Gjensidige Drømmelegat. De vil optage indhold fra stævnet, som efterfølgende kan benyttes på Gjensidige Drømmelegats og Gjensidiges sociale platforme, hjemmesider og andre eksterne kanaler. Såfremt der er nogen, som ikke ønsker at være en del at disse optagelser, skal dette oplyses på forhånd, så der kan tages hensyn til dette.