Velkommen til Fredericia

Velkommen til Madsby Pige Cup 2019

Kære fodboldspillere, trænere og ledere,

Rigtig hjertelig velkommen til dette års Madsby Pige Cup – et af Fredericias største sports arrangementer, der hvert år trækker op til 1800 spillere til, fordelt på 150 hold.

I år er det 24. gang at stævnet afvikles. Det store deltagerantal vidner om, at stævnet er meget populært, og mange af jer har været med i flere år, men der dukker også hvert år nye spillere op ved Danmarks største pigefodboldstævne. Det glæder os.

Stævnet har igennem årene tiltrukket spillere fra både Danmark, Tyskland samt de øvrige Nordiske Lande. Arrangørerne har som målsætning, at give jer fodboldspillere en ekstra oplevelse ved at møde udenlandske hold.

Der er et naturligt fokus på spillet på banerne, Fair Play og det gode kammeratskab. Men når I nu er her, vil jeg anbefale et besøg hos ’naboen’ – Madsby Legepark også udråbt som ’Danmarks sjoveste legepark’. I år tilbydes der et Madsby-pas, som I kan læse mere om på Madsby Pige Cups hjemmeside. Og ekstra energi kan brændes af lørdag aften, hvor arrangørerne, som noget nyt, inviterer til diskoteksaften.

Jeg vil slutte med at ønske jer alle – spillere, trænere, ledere, tilskuere, frivillige, samarbejdspartnere og arrangører – et rigtig godt pige fodboldstævne. Og så håber jeg, at vi ses til Madsby Pige Cups 25 års jubilæumsstævne i 2020.

Mange sportslige hilsner

Jacob Bjerregaard

Borgmester