Velkommen til Fredericia

Velkommen til Madsby Pige Cup 2021

Kære fodboldspillere, trænere og ledere,

Kære fodboldspillere, trænere og ledere

Rigtig hjertelig velkommen til dette års Madsby Pige Cup, og velkommen til et 25 års jubilæum. I år det er 25. gang, at stævnet afvikles.

Madsby Pige Cup er ét af Fredericias største sportsarrangementer, der hvert år tiltrækker op imod 1800 spillere. Det store deltagerantal vidner om, at stævnet er meget populært, og mange af jer har været med i flere år, men der dukker også hvert år nye spillere op ved Danmarks største pigefodboldstævne. Det glæder os.

Stævnet har igennem årene tiltrukket spillere fra både Danmark, Tyskland samt de øvrige Nordiske Lande. Arrangørerne har som målsætning at give jer fodboldspillere en ekstra oplevelse ved at møde udenlandske hold.

Der er et naturligt fokus på spillet på banerne, Fair Play og det gode kammeratskab. Men når I nu er her, vil jeg anbefale et besøg hos ’naboen’ – Madsby Legepark, der er udråbt som ’Danmarks sjoveste legepark’.

Jeg vil ønske jer alle – spillere, trænere, ledere, tilskuere, frivillige, samarbejdspartnere og arrangører – et rigtig godt fodboldstævne. Og så håber jeg, at vi ses til Madsby Pige Cup igen i 2022.

Mange sportslige hilsner

Fredericia Kommune