Camping

Familiecamping
Der oprettes familie campingplads på FfF’s fodboldanlæg.
Ved ankomst til anlægget henvender man sig ved informationsteltet ved campingpladsen. Herefter anvises med plads klubvis.

For MADSBY PIGE CUP–CAMPING, gælder følgende regler:

Ankomst og afrejse: MADSBY PIGE CAMPING åbner fredag den 31. maj 2019 kl. 16.00 Pladsen lukker igen søndag den 2. juni 2019 kl. 16.00, hvor alle vogne/telte skal være fjernet.

Booking: En bookning er som udgangspunkt bindende. I forbindelse med bookningen skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og et mobilnummer, der er tilgængeligt under MADSBY PIGE CUP.
Booking kan ske indtil den 29. maj 2019.

Ændringer, afbestilling og udeblivelse: Ændringer af bookningen kan ske indtil 22. maj 2019. Ved afbestilling før denne dato refunderes indbetalt automatisk til det betalingskort, som bliv anvendt ved bestilling. Efter den 22. maj 2019 er bestilling bindende og der refunderes ikke ved afbestilling.

Madsby Pige Cup Camping er indrettet således at størst mulig sikkerhed sikres vores gæster. For at opnå denne samt overholde myndighedernes retningslinjer er det derfor vigtigt at nedenstående regler overholdes.

Alle gæster på Madsby Camping skal efterleve de af personalet anviste retningslinjer.

Campingvogne / Telte skal opstilles indenfor de afmærkede områder. Brandvej skal ALTID holdes frie. Dette gælder også for teltpløkker, barduner og lign.

Biler må ikke parkeres  ved campingenhederne – Der henvises til de afmærkede p-pladser ved campingområdet. (grusbane)

Brug af åben ild eller grill er ikke tilladt på campingpladsen. Der henvises til de indrettede bålpladser. Dog er brug at gasgrill og kogeapparater tilladt i og ved campingvogn/telt

Der skal være ro på campingpladsen senest kl. 24,00.

Hunde skal føres i snor og luftes udenfor campingplads og boldbanerne.

Alt affald skal smides i de opstillede affaldscontainere.

Toilet og badefaciliteter: Der vil være opstillet toiletvogne i umiddelbar nærhed af pladserne. Desuden kan toiletter og baderum i klubhuset benyttes uden beregning. Derudover er der sørget for el-tilførsel til de enkelte pladser efter forudgående bestilling. Husk at medbringe mindst 25 meter kabel med EU-stik tilslutning!

Spørgsmål til camping kan altid rettes til Heidi Von Essen på telefon 23 95 46 51 eller på heidivonessen@gmail.com