Nyt fra Madsby

Sidste nyt:

08. maj 2021:

Endnu et år uden MADSBY PIGE CUP.

Selv om det gør ondt, har Madsby Pige Cup’s ledelse erkendt, at det er ikke er muligt at gennemføre stævnet under de gældende restriktioner.
En sådan overskrift havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi meldte sidste års aflysning ud.
Vi havde til det sidste håbet, at vi, i juni måned, skulle byde pigerne, trænerne og forældrene velkommen til Danmarks hyggeligste og største fodboldstævne – Kun for piger.

Alle muligheder er undersøgt!
Et stævne som Madsby Pige Cup er baseret på masser af kampe på mere end 20 baner, overnatning, bespisning, sociale events og bustransport for mange tusinde deltagere. Men myndighedernes restriktioner og påbud gør det ikke muligt at afvikle et fodboldstævne af MPC’s størrelse.
På mange klubber opfordring har vi forsøgt af flytte vores fodboldstævne til september, men vi må konstatere, at der, også i september, hersker stor usikkerhed omkring de rammer, som myndighederne kan stille os i udsigt på det tidspunkt.

Derfor sætter vi nu al fokus på 2022.
Også til den tid, kan vi forvente, at der stadig vil være nogle krav og restriktioner i forbindelse med idrætsarrangementer af vores størrelse. Derfor vil vi straks gå i dialog med de relevante myndigheder, kommune og øvrige samarbejdspartnere, for at se på hvordan kravene kan tilpasses til Madsby Pige Cup.

Vi har derfor sat kryds i kalenderen den 3. – 5. juni 2022 og vi glæder allerede til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby.

På gensyn i 2022!
Mange sportslige hilsner

Svend Erik Kristensen
Stævnekoordinator

28. april 2021:

Vigtig information fra MADSBY PIGE CUP
Det er med blødende hjerte, at vi i dag må sende denne meddelelse.

Med som corona-situationen er i landet i øjeblikket må vi desværre endnu gang melde, at Madsby Pige Cup ikke kan gennemføres indenfor myndighedernes gældende restriktioner i forhold til pandemien. Det har været en meget svær beslutning og vi havde til det sidste håbet, at vi, i juni, måned skulle byde pigerne, trænerne og forældrene velkommen til Danmarks hyggeligste og største fodboldstævne – Kun for piger.
Det ”hurtigarbejdende ekspertudvalg”, som er nedsat af regeringen, har fremlagt deres anbefaling af vilkår for afholdelse af idrætsarrangementer i 2021 og regeringen har på forhånd udtalt, at de ikke vil afvige væsentligt fra disse vilkår i deres behandling af anbefalingen. På den baggrund ser vi os ikke i stand til at gennemføre Madsby Pige Cup i det setup, som i 25 år har givet mange fodboldpiger fantastiske oplevelser.

Vi kaster ikke i håndklædet i ringen!
Vi undersøger i øjeblikket muligheden for at afvikle Madsby Pige Cup i weekenden den 3. – 5. september 2021. Men også på disse datoer kender vi ikke omfanget af restriktioner der vil være for idrætsarrangementer. Vi vender naturligvis tilbage hvis det lykkedes at alle tråde samlet.
Vi afventer derfor regeringens udmelding omkring regler og restriktioner omkring afholdelse af idrætsarrangementer med overnatning i september. Men vi holder altså denne lille låge på klem 😊
Skulle denne dato i sensommeren også glippe vil vi kigge frem mod 2022. Vi vil naturligvis gøre alt for at være klar til at byde jer velkommen til Madsby Pige Cup 2022.
Vi har allerede sat kryds i kalenderen den 3. – 5. juni 2022 og det ville glæde os til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby.
Vi kan næsten ikke vente! 😊

Mange sportslige hilsner
MADSBY PIGE CUP

Svend Erik Kristensen
Stævnekoordinator

15. december 2020:

Hej derude!
Det er lys forude! Vaccinen er lige om hjørnet. Vi glæder os over, at lægerne snart begynder at ”svinge nålen” med vaccine lige efter nytår. Madsby Pige Cup har stadig troen på at kunne gennemføre

”Danmarks største og hyggeligste fodboldstævne – Kun for piger” i 2021.

Derfor arbejder vi hver dag på at planlægge og sikre fantastiske fodboldoplevelser for næsten 2000 piger i juni måned. Det vil give os muligheden for at bringe glæde og fodbold tilbage på banerne, trods de udfordringer vores verden i øjeblikket er udsat for.

Derfor opfordrer vi alle klubber til at tilmelde sig Madsby Pige Cup nu og give pigerne en fodboldoplevelse udover det sædvanlige.

Du kan trygt tilmelde jeres klub og hold allerede nu. Vi opkræver ikke nogen form for holdgebyr, depositum eller deltagergebyr ved tilmeldingen.
Det økonomiske klarer vi senere. Så I har således muligheden for allerede nu at planlægge årets fodboldtur og dermed sikre plads inden der bliver udsolgt.
Traditionen tro åbner vi for tilmeldingerne den 1. januar 2021.

Vi er klar til at trykke på ”den store knap” og dermed have muligheden for, at vi igen kan skabe fællesskab, begejstring og oplevelser både på og uden for banerne i Madsby. Det trænger vi vist alle til!

Vi ser frem til at byde alle velkommen i Madsby!

/Svend Erik

MADSBY PIGE CUP 2020 aflyses -07-04-2020:

Så skete det vi længe har frygtet. Vi havde til det sidste håbet, at vi i juni måned skule byde 1800 glade fodboldpiger velkommen i Madsby.
Det tillader den ulykkelig situation i Danmark desværre ikke. Derfor ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Madsby Pige Cup 2020. Vi har naturligvis fuld forståelse og respekt for den svære beslutning, som er truffet i arbejdet, for at bringe Danmark tilbage på ret kurs.

På gensyn i 2021.
Til gengæld lover vi, at vi er klar til at byde jer velkommen til Madsby Pige Cup 2021 – Danmarks største og hyggeligste pigestævne.
Vi har allerede sat kryds i kalenderen den 4. – 6. juni 2021 og vi glæder os nu til igen til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby.