Nyt fra Madsby

Sidste nyt:

15. december 2020:

Hej derude!
Det er lys forude! Vaccinen er lige om hjørnet. Vi glæder os over, at lægerne snart begynder at ”svinge nålen” med vaccine lige efter nytår. Madsby Pige Cup har stadig troen på at kunne gennemføre

”Danmarks største og hyggeligste fodboldstævne – Kun for piger” i 2021.

Derfor arbejder vi hver dag på at planlægge og sikre fantastiske fodboldoplevelser for næsten 2000 piger i juni måned. Det vil give os muligheden for at bringe glæde og fodbold tilbage på banerne, trods de udfordringer vores verden i øjeblikket er udsat for.

Derfor opfordrer vi alle klubber til at tilmelde sig Madsby Pige Cup nu og give pigerne en fodboldoplevelse udover det sædvanlige.

Du kan trygt tilmelde jeres klub og hold allerede nu. Vi opkræver ikke nogen form for holdgebyr, depositum eller deltagergebyr ved tilmeldingen.
Det økonomiske klarer vi senere. Så I har således muligheden for allerede nu at planlægge årets fodboldtur og dermed sikre plads inden der bliver udsolgt.
Traditionen tro åbner vi for tilmeldingerne den 1. januar 2021.

Vi er klar til at trykke på ”den store knap” og dermed have muligheden for, at vi igen kan skabe fællesskab, begejstring og oplevelser både på og uden for banerne i Madsby. Det trænger vi vist alle til!

Vi ser frem til at byde alle velkommen i Madsby!

/Svend Erik

MADSBY PIGE CUP 2020 aflyses -07-04-2020:

Så skete det vi længe har frygtet. Vi havde til det sidste håbet, at vi i juni måned skule byde 1800 glade fodboldpiger velkommen i Madsby.
Det tillader den ulykkelig situation i Danmark desværre ikke. Derfor ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Madsby Pige Cup 2020. Vi har naturligvis fuld forståelse og respekt for den svære beslutning, som er truffet i arbejdet, for at bringe Danmark tilbage på ret kurs.

På gensyn i 2021.
Til gengæld lover vi, at vi er klar til at byde jer velkommen til Madsby Pige Cup 2021 – Danmarks største og hyggeligste pigestævne.
Vi har allerede sat kryds i kalenderen den 4. – 6. juni 2021 og vi glæder os nu til igen til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby.